Ψάχνουν πορνό οι γυναίκες στο ίντερνετ;

Η αναζήτηση «πορνό για γυναίκες» αυξήθηκε κατά 359% την περασμένη χρονιά, καθώς ολοένα και περισσότερες κυρίες αναζητούν πορνογραφικό περιεχόμενο στις δωρεάν πλατφόρμες του ίντερνετ.

Σύμφωνα με την έκθεση του Pornhub για το 2017, 28,5 δισ. άνθρωποι επισκέφτηκαν το site τη χρονιά που μας πέρασε και ο δημοφιλέστερος μάλιστα όρος αναζήτησης ήταν κι εδώ αυτό το «πορνό για γυναίκες». «Το 2017 φαίνεται πως ήταν η χρονιά όπου οι γυναίκες βγήκαν για να εκφράσουν ανοιχτά τις επιθυμίες τους», σχολίασε σχετικά η σεξοθεραπεύτρια Dr Laurie Betito.

Η αναζήτηση αυξήθηκε μάλιστα στην ιστοσελίδα κατά 1.400% μέσα σε έναν χρόνο, όπως εκτίμησε το «Mashable», την ίδια ώρα που και το ανταγωνιστικό xHamster μάς λέει στην ετήσια έκθεσή του πως το 2017 το γυναικείο κοινό του αυξήθηκε κατά 2,4% (φτάνοντας στο 26%), με τις μεγαλύτερες αυξήσεις ποσοστού να καταγράφονται μάλιστα στη Νότια Αφρική (23%) και τη Σαουδική Αραβία (11%)!

Κι όλα αυτά την ώρα που ήδη από τον περασμένο Απρίλιο το YouPorn ρώτησε 24.000 γυναίκες και βρήκε πως το 60% παρακολουθούν πορνογραφικό περιεχόμενο τουλάχιστον δύο φορές τον μήνα, ενώ ένα 18% τουλάχιστον μία φορά τη μέρα.

Όπως μας λέει μάλιστα το Pornhub, το 71% των γυναικών επισκέπτονται την πορνογραφική ιστοσελίδα από το smartphone τους, κάτι που δεν προτιμούν οι άντρες…

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password